Kintsugi

Als mindfulnesscoach en psychologe geef ik laagdrempelige workshops en webinars aan kleine tot middelgrote groepen.  Hoewel de exacte inhoud en oefeningen afhankelijk zijn van de doelstelling van het publiek, is de insteek van de workshops gebaseerd op ‘aandachtig leven in het NU’, gevoelsontwikkeling, ontspanning en ontmoeting.
NIEUW IN HET AANBOD:
Workshop Kintsugi 'Perfect Imperfect'.
Kintsugi is een creatieve en verbindende manier om onze natuurlijke levenscyclus te aanvaarden.
Inhoud: Je zoekt verbinding met een stuk porselein door zelf te 'voelen' welk stuk jou het meeste aantrekt. Dan ga je uit je comfortzone door het stuk porselein met een liefdevolle intentie te breken, om de stukken tenslotte geduldig en vol mededogen te herstellen met een gouden lijm die alles terug verbindt. Je wordt persoonlijk begeleid; er is veel ruimte om stil te staan om te voelen wat er gevoeld wil worden. Kintsugi is een krachtige maar zachte tool om om te gaan met verlies, door een brug te slaan tussen oud en nieuw. Verlies en rouw maken deel uit van ons leven, maar is vaak erg pijnlijk om te voelen.  Pijn hoeft echter niet verborgen te worden, maar kan je zacht laten glinsteren met een gouden randje.  Schoonheid zit in de onvolkomenheden des levens. Littekens vertellen het verhaal, en zijn vaak de helende start van iets nieuws!
AGENDA:
- KINTSUGI:
Dinsdag 14/02/2023 @ Konsilora (volzet)
Dinsdag 7/03/2023 @ Konsilora (volzet)
Vrijdag 5/5/2023 @ Konsilora (volzet)
Woensdag 17/5/2023 @ Konsilora
Vrijdag 9/6/2023 @ Konsilora
Dinsdag 26/9/2023 @ Konsilora
- AVONDWORKSHOP KINTSUGI
Dinsdag 20/6/2023@ Konsilora
Dinsdag 26/9/2023 @ Ferm Voeren
- MINDFUL OUDERSCHAP:
Dinsdag 17/10/2023 @ Huis van Het Kind Riemst
- MINDFULNESS:
Date coming up soon @ Ferm Voeren
Het bedrijf, de organisatie, de gemeente, de vereniging, ... van de toekomst, denkt na over welzijn van 'de mensen'. Zij zijn de basis van alles, verzorg ze dus goed! Wil je graag proactief initiatief nemen en inzetten op mentale veerkracht, een ontspannen sfeer en positief werkklimaat? Initieer een workshop mindfulness of Kintsugi, en laat iedereen de vruchten plukken van de zuurstof van deze frisse wind.

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe data voor workshops? Wil je samen een workshop uitwerken of organiseren? Wil je 'meer' of ben je net op zoek naar 'minder'?

Stuur een mailtje naar judith@konsilora.be.