Loopbaancoaching & Hulp bij Solliciteren

Van job veranderen is spannend. Je staat op een kruispunt en je gaat een weg kiezen. Bewandel je de bekende paden, verken je voorzichtig een nieuwe route, of ga je offroad? 

Doen wat je graag doet is belangrijk. Als je merkt dat je niet meer gelukkig bent met je werk(omgeving) of dat je niet meer past in het werkstramien van alledag, kan dit verwarrend zijn. De onzekerheid kan met momenten zelfs beangstigend zijn.  Soms merk je 'simpelweg' op dat het misschien eens tijd wordt voor iets anders omdat je job niet (meer) 100 % past bij jouw persoonlijke talenten en ambitie.  Het is dan niet altijd even eenvoudig om de vinger te leggen op de eventuele knelpunten.

Tijdens deze loopbaancoaching word je gestimuleerd om kritisch te observeren en na te denken over werk en leven. Wat vind jij belangrijk? Je krijgt inzichten over de energievreters en de energiegevers in je huidige carrière, en (her)ontdekt je ware passie en ‘goesting’.

Weet je welke weg je wenst in te slaan, maar zie je niet helder hoe je het solliciteren in de praktijk gaat aanpakken?  Als je tijdens het zoeken naar een (nieuwe) professionele uitdaging door de bomen het bos niet meer ziet of het solliciteren ervaart als stresserende bezigheid, is het fijn om een handleiding te krijgen. Vanuit mijn expertise als recruiter, begeleid ik je stap voor stap in dit zoekproces. We vertrekken vanuit jouw motivatie en ambitie, bekijken samen de arbeidsmarkt, en stellen een professioneel en individueel aangepast Curriculum Vitae op. Uiteraard krijg je ook handige en praktische sollicitatietips.