Recruteringsexpertise

Konsilora staat voor gespecialiseerde recruitment ervaring. Doorheen de jaren bouwde ik aan een gefundeerd netwerk van ingenieurs en andere expert-technici. Door de vele persoonlijke gesprekken en diepte-interviews, kreeg ik duidelijk inzicht in de drijfveren van deze toppers. Ik werk dolgraag voor innoverende bedrijven met een duurzaam karakter en oog voor een leefbare toekomst. En dat feitje, is bekend bij de kandidaten. Ze staan open voor mijn verhaal, omdat ze zich mogen verwachten aan een unieke opportuniteit waar ze écht een verschil maken.

Elke opdracht neem ik ter harte, met groot ownership en betrokkenheid. Ik ga voor 100 % match, liever vandaag dan morgen.  In het recruteringsproces laat ik ruimte voor creatief sparren en een beetje 'freeriden', zodat er flexibel ingespeeld kan worden op de situatie van het moment.

Voor de Job-gever

Ben je als bedrijf op zoek naar de Gouden Kandidaat maar bots je tegen een enorme concurrentie en krapte op de (technische) kandidatenmarkt?  Heb je nood aan een authentieke en enthousiaste bedrijfsambassadeur die de sterktes (en uitdagingen) van jouw bedrijf eerlijk en realistisch kan benoemen en de geknipte kandidaat oprecht warm weet te maken voor jouw opportuniteit? 

Laat je opdracht weten op judith@konsilora.be of bel 0032 (0)487/51.94.01.  Laten we samen bekijken hoe ik je kan helpen! 

Voor de Job-nemer

Werd je door Konsilora gecontacteerd voor één van de vacatures bij onze opdrachtgevers of zag je een boeiende job gelinkt aan Konsilora op het World Wide Web?  Ben je toe aan een volgende carrièrestap, maar heb je weinig tijd (en/of zin) om je bezig te houden met het zoeken van geschikte vacatures? Konsilora zoekt gericht naar een job én werkgever die bij jou past. 

Stuur je CV naar judith@konsilora.be. Konsilora garandeert een discrete behandeling van jouw gegevens en kandidatuur

Ik vertrek van een grondige analyse van de drijfveren en ambitie van unieke kandidaten. Op basis van deze persoonlijke profielschets leg ik vervolgens de perfecte match naar de professionele bedrijvenmarkt. Mijn klanten worden op deze manier uiterst gericht en proactief ingelicht over de kandidatenmarkt die specifiek voor hún context een meerwaarde geeft, en omgekeerd. Zo zorgt Konsilora voor een extra kwalitatief en uniek instroomkanaal, en ben ik een gesprekspartner met kennis van zaken.

Ik ben beschikbaar voor:

  • Exclusieve recruteringsopdrachten van knelpuntberoepen in engineering.
  • No Cure No Pay recruteringsopdrachten als extra instroomkanaal.
  • Freelance HR of inhouse recruteringsopdrachten waarbij flexibele termijn en beschikbaarheid gewenst is.